Open boek – bijzondere verhalen van doodgewone mensen

Het zweet staat in mijn oksels. Mijn klamme handen trillen. Ik loop rond als een kip zonder kop. Door de spanning krijg ik geen hap door mijn keel. De tijd lijkt stil te staan. Typen blijkt ineens moeilijk te zijn, de letters dansen voor mijn ogen. En dan is daar eindelijk het moment.

Het moment waar ik wekenlang naar toe heb geleefd.

Zo trots als een pauw kan ik melden dat mijn boek klaar is! Wat is mijn ‘kindje’ mooi geworden! Kijk maar mee…

 

Open boek – Bijzondere verhalen van doodgewone mensen

Nieuwe mensen ontmoeten we niet enkel op het werk of op de sportclub, maar ook via social media. Met dank aan Twitter coverfotoontmoet Mary Sjabbens veel mensen. Een aantal van hen heeft via een intensieve mailwisseling hun verhalen met haar gedeeld, zonder dat zij elkaar hebben ontmoet. Uit deze contacten zijn de zeer persoonlijke, rakende verhalen en gesprekken ontstaan die je in Open boek- bijzondere verhalen van doodgewone mensen kunt lezen. Ook Mary’s eigen verhaal mag in dit boek niet ontbreken. Daarmee is alles begonnen voor haar: een eigen site, mooie online ontmoetingen én bijzondere verhalen.

Vanaf vandaag is mijn boek te bestellen bij Boekscout.nl en natuurlijk ook bij mij.

ISBN: 978-94-022-0958-7
Vaste prijs: € 14,95

Auteur: Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig:
Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel dit bericht

16 Reacties

 1. Van harte geluk gewenst met jou geestes kind ,je eerste koper groet je 😉 X

  Laat een reactie achter
  • van harte Mary. Ik heb een bestelling geplaatst. Ben zeer benieuwd naar je “kindje”

   Laat een reactie achter
 2. Lieve Mary, Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van jouw boek! Ver-halen over anderen verhalen…

  Klotsende oksels. Ik snap dat! Een boekgeboorte op de bijna heetste dag van het jaar… Heel veel succes en ik blijf je volgen!

  Hoop dat de warmte je niet te veel in de weg zal zitten om het echt tot je door te laten dringen.
  Dikke kus!

  Laat een reactie achter
 3. Ik popel om het te lezen dus ik plaats een bestelling bij deze….
  Nogmaals gefeliciteerd lieve Mary XXXX

  Laat een reactie achter
 4. Hoera! Vanaf nu ben je officieel schrijfster Mary! Wat zal jij je inderdaad trots voelen, geweldig! Wat een mooie kaft heeft je boek en nu wil ik natuurlijk ook de binnenkant van je boek zien. Ik popelde al eerder maar nu helemaal! 🙂 Ik wens je een heel groot succes met de verkoop. Ik wil je boek graag bij jou bestellen, gesigneerd natuurlijk! Liefs Hiltje

  Laat een reactie achter
 5. Eindelijk is het er, wat n bevalling was het hè, ben blij voor je. Wat zal jij lekker slapen vanacht. Van harte kanjer, iets om trots op te zijn. Geniet van het moment en elk moment opnieuw #WarmHart yvirich

  Laat een reactie achter
 6. Hoi Mary,

  Veel succes met je boek, het is je gelukt ;-).
  Ik ben geen lezer maar wens iedereen veel plezier met de verhalen over anderen.

  Laat een reactie achter
 7. Mary,geweldig is jouw boek,ik lees dit nu omdat ik je toen nog niet zo goed kende.Inmiddels heb ik het al 2 x gelezen en heb mede door dit boek veel bewondering voor jou.Hoop dat jij nog veel verhalen van doodgewone mensen mag schrijven en het is sinds 2014 dus alleen maar meer geworden.Hoop nog heel veel van jouw blog’s te lezen .Jouw boek is een echte aanrader !

  Laat een reactie achter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *