Wie ben ik?

Mary Sjabbens

Dag daar!

 

Leuk dat je de moeite en tijd neemt om hier te lezen. Ik ben ruim vier jaar met heel veel plezier fanatiek aan het bloggen.

Als je hier rondkijkt zal je ontdekken dat het aanbod veelzijdig is.

Ik schrijf behalve over mijzelf ook over mensen die een waargebeurd en vaak ingrijpend verhaal met mij gedeeld hebben. Bijzonder moedige mensen die de stap durfden te zetten om hun verhaal te delen met mij en met de lezers.

Veelal zijn het taboedoorbrekende onderwerpen. Af en toe schrijf ik fictieve verhalen, ook dat vind ik erg leuk om te doen.

Een belangrijk en terugkerend thema op mijn blog is de zorg. Ik laat zorgverleners vertellen over de dagelijkse praktijk, de knelpunten en de bureaucratie binnen de zorg. Op deze manier hoop ik betrokken zorgverleners een stem te geven en mensen wakker te schudden.

Ook houd ik regelmatig een verrassend online interview voor In gesprek.

Dit is in het kort wat informatie over mij. Als je mijn blogs leest zal je mij steeds beter leren kennen. Reageren kan altijd, iets delen of een vraag stellen natuurlijk ook! Gewoon even een mailtje sturen naar mary punt brouwer at gmail punt com. Heb je als bedrijf of instelling interesse in een samenwerking, neem dan ook gerust contact met mij op.

Ik ben ook te vinden op Facebook en Twitter. Mijn bio op Twitter is trouwens aardig volledig:

Nieuwsgierig, Moeder, Kritische patiënt, Gehuwd, Spontaan, Creatieve geest, Blogger, Schrijfster: Open boek- bijzondere verhalen van doodgewone mensen.

Wat ontbreekt in mijn Twitterbio (de tekens waren op) is dat ik gewerkt heb als maatschappelijk werker, dat verklaart ook mijn interesse in mijn medemens. Verder heb ik een overactieve geest die niet te stoppen is en ik zit boordevol ideeën.

Ik wens je veel leesplezier!

Mary Sjabbens