Interview Berkelland Nieuws

Ik was bezig in de keuken, kipfilet snijden op geheel eigen wijze en een marinade maken voor de rotti (ja, ja, uit een pakje), toen mijn trotse moeder belde. ‘Je staat in de Berkelland Nieuws, het is een groot stuk geworden en je staat er ook nog mooi op!’ Op dat moment had ik de krant zelf nog niet. Wachten duurt dan best lang. Nu heb ik de krant wel en ook ik ben trots op het mooie interview.

Interview Berkelland Nieuws

Auteur: Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig: Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel dit bericht

11 Reacties

 1. Een mooi en goed stuk in de Berkelland Nieuws.
  Erg leuk.
  Mama leest elke week met veel plezier je blog.
  We zijn trots op jou.

  Mama en papa

  Laat een reactie achter
 2. Een lieve zachte gevoelvolle Vrouw ,echtgenote en super moeder ,die ook nog eens goed schrijft ,wat wil je nog meer ….. haar boek natuurlijk ! 😉

  Laat een reactie achter
 3. Geweldig wat leuk Mary zo’n journalistiek stuk in jullie dagblad.
  Jou blogs over het leven zijn voor mij altijd een weer een leuke beleving vaak herkenbaar en o zo leuk benoemd.

  Je ouders zie ik in mijn verbeelding van zo’n mooi mensen mens volop genieten.

  Schrijf volop en zonder schromen verder.

  Liefs Peter.

  Laat een reactie achter
 4. Hey zus,

  We zijn net 3 uur terug van onze vakantie en heb je boek binnen. Daar gaan we binnenkort eens even goed voor zitten. Je radio interview was top! Het Berkelland interview kan ik helaas niet goed in beeld krijgen om te kunnen lezen, misschien kun je ne de tekst even sturen.
  Maare, goed bezig!! Ga zo door.

  Groetjes,
  ‘Proud brother’ Peter.

  Laat een reactie achter
 5. Proficiat met je artikel in de krant…je verdient het, niet alleen een fantastische schrijfsterben jij maar ook zo’n mooi mens en lieve vriendin…love you x

  Laat een reactie achter
 6. Je staat in de krant, wat geweldig leuk Mary! Ik wilde natuurlijk het artikel helemaal lezen en zat met mijn neus tegen het scherm. De vetgedrukte letters dat lukte nog wel maar verder kon ik het niet lezen. Uitvergroten ging ook niet. Maar wacht eens ik heb nog ergens een loep en als je me nu had zien zitten, haha, maar ik wilde geen letter missen. Wat doe jij het goed Mary, je boek, het radio-interview en nu in de krant. Zo begrijpelijk dat je trots bent! Ik heb genoten van de reacties van je ouders en je broer hierop. Ook zij zijn trots! En ik, je ‘twitterzusje’ ben ook enorm trots! Ik heb inmiddels je boek uitgelezen. Erg mooi, krachtig en bijzonder en wat zijn de ‘doodgewone’ mensen bijzondere mensen en sterk!
  Als laatste nóg een compliment, je staat er goed op, mooie foto van jou! Zoals ik je ‘ken’, gelakte nagels en dan natuurlijk die mooie Hortensia’s 🙂 Super dat jij dit deelde X

  Laat een reactie achter
 7. Weer iets wat ik nog niet van je gezien en gelezen heb, krant bedoel ik.Maar het is nu bijna 2,5 jaar verder en wat leuk die reactie ook van je ouders en je broer.Fijn dat je familie zo bij je betrokken is.De foto vind ik jou jonger lijken dan in de andere krant,kan dat of lijkt dat maar zo ?Jammer dat ik je op dat moment nog niet zo goed kende en daarom vind ik het erg leuk om dit te zien en te lezen.Zou best wel eens meer foto’s van je willen zien.Maar dat is natuurlijk voor jou niet het belangrijkste.Het is in ieder geval een mooi artikel in die krant en iets om trots op te zijn !

  Laat een reactie achter
  • Grappig, volgens mij zijn die interviews vlak na elkaar afgenomen. Dus daar zit niet veel tijd tussen. En ik ben nog steeds dezelfde Mary, hooguit wat meer rimpels 🙂

   Laat een reactie achter
 8. Hahaha….meer rimpels zal wel meevallen op 2 jaar tijd.Je mag er wezen hoor !

  Laat een reactie achter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *