Smoorverliefd


SmoorverliefdEr is een nieuwe man in mijn leven. Vanaf het eerste moment dat ik hem zag ben ik als een blok voor hem gevallen. Zijn postuur en ogen deden mij smelten. Hij laat me lachen en toont zijn genegenheid voor mij. Ik ben als was in zijn nabijheid. Ik doe alles voor hem. En hij? Hij is een blijvertje, dat weet ik zeker.
SmoorverliefdReacties

Smoorverliefd — 13 reacties

 1. Ach, wat een heerlijk gevoel moet dat voor jullie zijn. Die 2 witte voetjes….heel veel geluk samen. Mag ik weten hoe hij heet?


  • Deze vraag is mij vandaag al vaker gesteld. Na een weekend van overleg met mijn mannen hebben we een stoere naam gekozen. Maar net als dat ik de namen van mijn mannen niet noem hou ik die van mijn hond ook liever voor me. Mijn eerste keuze was Bono. Die naam kreeg helaas te weinig stemmen. Maar de huidige naam bevalt iedereen :-)


 2. Aaaaaah ik ben ook smoorverliefd geworden :-) Wat een schattig lief stoer en volgens mij ondeugende kanjer van een hond!

  Heel veel plezier en geluk Mary!

  Warme groet,
  Rider


 3. O, wat een kanjer! Ik dacht dat mister perfect niet bestond! Deze is om op te eten jammie jammie! Heel veel plezier, geluk en heerlijke momenten gewenst!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


vijf − 2 =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>