Ademloos

Met geoefende vingers masseert Thomas vakkundig over de dikke spierknopen op haar schouders. ‘Au, dat doet pijn,’ roept Louise gesmoord uit, met haar hoofd in het kussen.

‘Sorry schatje, maar het moet even. Straks zal je merken dat het beter aanvoelt.’ Hij vermindert de druk en gaat verder met een wat meer ontspannen massage van Louises rug. ‘Ahh, dit voelt stukken beter,’ fluistert ze genietend.

‘Wees maar stil, lieverd, en ontspan,’ zegt Thomas met zachte stem. Zijn handen, geen eeltplekje te bekennen, glijden nu over haar rug. Louises ademhaling wordt steeds rustiger. Ze kreunt er zelfs bij. ‘Niet stoppen hoor, dit is echt heerlijk.’

Na een paar minuten zegt Thomas: ‘Weet je wat, draai je maar om, dan doe ik je schouders en armen ook wel even.’ Louise draait zich om op het bed en kijkt hem vragend aan. ‘Zullen we dan…, heb je misschien zin om…?’ Thomas blik spreekt boekdelen.

Thomas gaat verder met het masseren van haar schouders terwijl hij schrijlings op haar zit. Na een tijd glijden zijn handen af naar beneden. Teder draait hij vederlichte rondjes over haar zongebruinde stevige borsten. Louise kreunt.

Bijna afwezig glijdt hij met zijn vingers naar haar vlezige buik. Zonder erbij na te denken prikt hij met zijn wijsvinger in haar navel. ‘Hé wat doe je nou,’ hoort hij Louise van verre zeggen. Diep in gedachten dwalen zijn vingers weer naar haar borsten toe. ‘Ja, dat is beter, veel beter… Thomas, kom, trek je broek uit,’ probeert Louise hem over te halen.

Thomas hoort haar al lang niet meer. Dit is het moment. Hij houdt zijn adem in en zonder aarzelen drukt hij abrupt met zijn handen de keel dicht van Louise. De panische angst van Louise is zichtbaar. Haar armen maaien in het rond, haar benen trappelen, haar lichaam schudt heen en weer. Voor een tijdje. En dan is het voorbij. Opgelucht haalt Thomas adem.

‘Dag bitch.’
Lees ook het vervolg Brief uit de bajes.

Auteur: Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig: Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel dit bericht op

14 Reacties

 1. Zo die moet ik even verwerken zo op de vroege zondag, ghe #WarmHart

  Reageer
  • Ben een beetje verwonderd ,dit had ik niet zo op Jou blog verwacht ?.
   Is dus een pure wurg moord!.
   Ben benieuwd naar de motivatie daarvan 😉

   Reageer
   • Dit verhaal zat ineens in mijn hoofd Tom. Misschien komt er een keer een vervolg.

    Reageer
    • Pure wurgsex

    • Er kwam geen sex aan te pas.

 2. Wow, ik heb ademloos gelezen. Wat een mooie wending!

  Reageer
  • Wauw Martha, bedankt voor je compliment!

   Reageer
 3. Schrik ervan Mary, spannend maar ik hou er niet van. Xxx

  Reageer
 4. Ha! Ik geloof niet dat ik binnen onvoorziene tijd een massage nodig heb! 😉 Prachtige wending.

  Reageer
 5. Da’s heftig!

  Reageer
 6. Dacht oeps ben in een 50 tinten grijs boek verdwaald…alleen het einde was heel zwart gekleurd , ja het einde is niet altijd wat je zou denken…oeps was toch even schrikken….een erotische massage krijgt hierdoor wel een nare bijsmaak…!!!

  Reageer
 7. Mary..werkelijk een talent dat je hebt, schrijven.
  Thrillers ja..

  Reageer
 8. Wow Mary, goed omdat eerst de erotiek er vanaf spat, maar het einde lijkt wel een thriller.Helemaal iets voor jou,krijgt het een vervolg ?

  Reageer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.