Een grote liefdevolle aardbol

Een grote liefdevolle aardbolNog niet zo lang geleden ben ik ermee begonnen. Ik deed het al zo nu en dan voor mijn blogs. Nu is het een nieuwe passie geworden. Ik maak foto’s. Heel veel. Niet het soort waarvan je denkt, daar is lang over nagedacht. Nee, die maak ik niet. Ik ben van de spontane, dat wat voor mijn neus te zien is, foto’s. Ik maak ze met mijn Samsung S2 en die volstaat prima.

 

 

Een grote liefdevolle aardbolMijn foto’s plaats ik sinds kort op Instagram. Daar zie ik de leukste, mooiste en vreemdste foto’s voorbij komen. Wat ik nu het allerleukste en schattigst vind daar, is dat mensen hartjes uit kunnen delen om een foto te liken. Tevens kunnen mensen een reactie geven op een foto en die reacties zijn ook altijd positief.

 

 

Een grote liefdevolle aardbolElke dag bekijk ik vol bewondering de foto’s van anderen en waan me dan op één grote liefdevolle aardbol met de mooiste momenten, steden en plaatsen van anderen. Niet zelden verzucht ik hardop: ‘Wow, wat is dat allemaal mooi! Daar wil ik nog wel eens naar toe.’

Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig:
Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel deze posts op

4 Reacties

  1. Mooi om dat op deze manier te kunnen ontdekken!
    Sinds ik blog maak ik ook veel meer foto’s. Komt misschien ook door het meedoen aan #35dagen anders kijken, waar ik erg van genoten heb. Was net zo’n gevoel.

    Reactie toevoegen


  2. Er komen idd prachtige plaatjes voorbij op Instagram. Maar jij kunt er ook wat van Mary :-) Naast het bloggen heb je zeker nog talent voor foto’s maken.

    Reactie toevoegen


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>