Het is goed zo

Het is goed zoMet het klimmen van de jaren is ook mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ouder worden deert mij niet meer. Er komt steeds meer tevredenheid en van veel onzekerheden ben ik nu wel verlost. Dat leeft een stuk prettiger, kan ik je zeggen.

Ik hoef me niet meer af te vragen of mijn kleding in de smaak zal vallen. Ik ben niet meer bang om het verkeerde antwoord te geven. Of om een vreemde vraag te stellen. Ik ben verre van perfect, maar dat zal mij nu worst wezen. Ik weet beter hoe ik in elkaar steek.

En zo lang ik met mezelf door een deur kan is het goed.

Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig:
Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel deze posts op

2 Reacties

  1. Dat moet een heerlijk gevoel zijn. Ik moet nog steeds een aantal van de vooroordelen kwijt die ik aangeleerd kreeg. Het is zoals het is.

    Reactie toevoegen


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>