Ik doe het niet punt uit!

Ik doe het niet punt uit!Ik blog en maak graag foto’s. Die foto’s plaats ik zowel op Instagram als bij mijn blogs. Nu is er weer wat nieuws, of beter gezegd, iets ouds is nieuw leven ingeblazen. Ploggen. Een soort fotodagboek met tekst. Leuk hoor wat ik zo zie langskomen maar dus écht niets voor mij.

Ten eerste wil ik zelf niet op de foto staan.
Ten tweede houd ik mijn gezin ook verre van mijn lens. (hoewel de pup een uitzondering is én ook nog fotogeniek!)
Ten derde is mijn leven over het algemeen te saai om daar een plog over te maken. Ik bedoel, wie zit er in hemelsnaam te wachten op foto’s van een stofzuiger, poetslap of pc?
Ten vierde zou ik nooit andere mensen op de foto zetten en die de online wereld in sturen. Ook hun privacy respecteer ik.
Ten vijfde vind ik dat sommige plogs wel iets exhibitionistisch hebben.
Ten zesde zou ik op elk moment van de dag ook nog eens moeten nadenken of dat moment op de foto gezet moet worden. Ik zou er helemaal tureluurs van worden.
Dus ik doe het niet punt uit!

Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig:
Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel deze posts op

2 Reacties

  1. Mary, ik ben het helemaal, van harte met je eens!
    Ook mijn gezinsleden vragen er niet om door míj op het Internet te worden gezet.
    Zo zij dit doen, doen zij dit zelf wel met hun Instagram en of Facebook accounts.
    Ik vind het inderdaad langzamerhand geen doen meer om álle mogelijkheden die social media biedt ook te gebruiken. Trouwens, ook ik heb daar a) helemaal geen behoefte aan en b)ik ben met mijn blog al exhibitionistisch genoeg!
    Liefs

    Reactie toevoegen


  2. Ow, ik vind ‘t wel grappig… Eens per week. Niet elke dag anderen ermee doodgooiend… ;) Ter afleiding ende vermaeck… ‘t Leven is al serieus genoeg!!

    Reactie toevoegen


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>