In een volgend leven wil ik

Ik weet wat ik later wil worden. Nou ja later, in een volgend leven. Want ik heb zo het idee dat ik na mijn dood best nog wel eens terug mag komen op aarde. En dan wil ik dus niet als mezelf terugkomen, dat is zo saai. Ik zou graag in een andere gedaante nog wat jaren erbij willen pikken hier. En zeg niet dat ik te veel fantasie heb want niemand kan toch bewijzen dat er geen leven na de dood is?

Mijn eerste gedachte is om terug te komen als hond. Want ik ben vaak genoeg een beetje jaloers op het leven van mijn hond. Het lijkt me heerlijk om overal zo maar te kunnen slapen en zelf weinig te hoeven doen. Enorm veel geknuffeld worden, en ook nog eens een goede verzorging krijgen. Niet gek toch?

Maar ik heb me bedacht. In een volgend leven zou ik toch liever een cabaretier willen zijn, en dan ook nog een hele bekende. Op het podium staan lijkt me ongelooflijk kicken. En nee, ik hoef geen zangeres te zijn die ook op podia staat. Die ambitie heb ik niet voor een volgend leven.

Laat mij later maar die bekende cabaretier zijn. Die durft in mijn ogen toch iets meer dan de bekende cabaretières. Dan vang ik dus twee vliegen in één klap want in mijn volgend leven zou ik best graag als man terug willen komen. Een gevatte, goedgebekte cabaretier, die met zijn voorstelling volle zalen trekt. Met wat cynische humor, sterke verhalen en een leuk voorkomen de aandacht trekken én vasthouden van het publiek lijkt me trouwens niet gemakkelijk maar in mijn fantasie niet onmogelijk.

Ik geef het toe, ik ben vaak genoeg jaloers op mannen. Die zijn veel minder gecompliceerd dan wij, de vrouwen. Die zijn lekker rechttoe rechtaan en hebben geen verborgen agenda of klapperende eierstokken. Hoeven niet te multitasken omdat ze dat toch niet kunnen en hebben mooi geen last van al die vrouwenkwalen. En staand plassen lijkt mij ideaal. Ik eh, stuur mijn wens vast op…

Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig:
Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel deze posts op

5 Reacties

  1. Volgens mij trek jij al volle zalen heb je gezien hoeveel volgers jij hebt. En idd ben blij dat ik n man ben. : )) je zal toch terug komen als kakkeerlak of zo hahaha : )

    Reactie toevoegen


  2. Heerlijk die fantasie, als hond terug komen is wel link,je moet ook maar afwachten of je een goede baas treft…..Maar als vrouw lijkt me wel wat , er zitten wel wat mooie voordelen aan het vrouw zijn, de kleine ongemakjes neem ik wel op de koop toe …Het lekker kunnen tutten,met vriendinnen een terrasje pakken enz. Dat staande plassen is ook wel te leren met een beetje oefening…….

    Reactie toevoegen


  3. LOL, heb besloten niet te wachten op een volgend leven. Ik leef nu!

    Reactie toevoegen


  4. Haha wat een leuk verhaal! De humor en de fantasie heb je al Mary dus je zou een geweldige cabaretier zijn! Als je terug zou komen als hond zou ik wel adviseren om je baasje dan zelf uit te mogen zoeken. Het is erg maar vele honden hebben het zo slecht. Jouw baasje moet Mary of Hiltje zijn dan word je geknuffeld en heb je het goed. Nee, laat mij maar terug komen als mezelf dan zou ik hetzelfde doen als nu maar toch een paar zaken ietsiepietsie aanpassen. Ik kijk alweer uit naar je volgende verhaal :)

    Reactie toevoegen


  5. 1 zittend plassen is gezonder dus beter ook voor mannen ,goed staand is gemakkelijker ,je weet wel een boompje en hoppa.
    Als hond is mij een te groot risico ,je weet immers niet waar je terecht komt.
    Als cabaretier ,zou ik ergens ook niet willen ,sta dan naar mijn gevoel te veel in de belangstelling ,en daar houd ik niet zo van.
    Dus na de dood ,ach is er weer plaats voor anderen ,al vrolijk zingende *Na de dood* van Freek de Jonge.

    Reactie toevoegen


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>