Deze dame is niet gek

Deze dame is niet gek

 

Er zijn van die mensen die dus denken dat ik gek ben. Of onnozel. Ach, misschien wek ik die indruk ook wel een beetje. Geen probleem hoor, ik heb inmiddels een pantsertje dat soms naar behoren werkt.

Van de week wilde iemand mij wat vragen via twitter dus ik gaf mijn mailadres in een privébericht. Spoedig volgde er een mail. Een mij onbekende vrouw vroeg of ik gastblogger wilde worden voor haar site. Ik mocht zelf de thema’s bedenken en zelfs mijn bestaande blogs aanleveren. ‘Wij kunnen je helaas niet betalen’ stond er nog bij.

Ik nam een kijkje op de bewuste site en kwam er al snel achter dat het om een datingsite gaat. Een site waar mensen zich moeten inschrijven tegen betaling. Prima als je op zoek bent naar een date. Ieders eigen keuze natuurlijk om dat te doen.

Maar ik ben niet zo gek om content, blogs dus, aan te leveren voor nop als een site commercieel is en dus inkomsten krijgt. Dat is voor een dergelijke site gewoon profiteren van een ander en daar werk ik niet aan mee. Nog afgezien van de vraag of ik mijn naam wil verbinden aan dit soort sites.

Een gastblog schrijven voor een collega-blogger vind ik geen probleem mits ik er tijd voor heb, maar anderen laten verdienen aan mijn blogs vind ik van de zotte. En hoe denk jij erover?

Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig:
Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel deze posts op

6 Reacties

  1. Je helemaal gelijk Mary, maar laat haar ook weten hoe je over haar werkwijze denkt. Of zou ze dat inm wel weten denk je. Fijne dag Mary, welkom in de wereld van deFuckedUpBrains. : ))

    Reactie toevoegen


    • In mijn reactie naar deze mevrouw toe ben ik duidelijk geweest

      Reactie toevoegen


  2. Je hebt zelf het antwoord al gegeven, but you can’t blame people for trying!

    Reactie toevoegen


  3. Helemaal gelijk heb je om het niet te doen . Het zou eerlijk zijn dat ze jou ook een vergoeding zou geven voor een aangeleverd blog. Dan gaat het eerlijk en geeft ook voldoening…

    Reactie toevoegen


  4. Ik lees jouw blogs ook met veel plezier, kan me voorstellen dat ze je graag als gastblogger willen. Noem gewoon het bedrag waarvoor je het wel wilt doen.

    Reactie toevoegen


  5. Voor bij een *datingsite* zijn jou blogs van een te hoog niveau ,vind ik.

    Reactie toevoegen


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *