De grote verbouwing

Een tijd geleden kwam ik een vreemde foto van een gevierde ster tegen in een glossy. Ja, ik lees naast blogs ook wel eens een damesblad. Nou ja lezen, ik kijk vooral de foto’s want diepgang is in zo een blad niet te vinden. Die foto, daar heb ik een hele tijd naar zitten staren. Dankzij het onderschrift begreep ik dat het om Renée Zellweger ging. De actrice.

Er stonden twee foto’s van haar naast elkaar in die glossy. Een van vroeger en één van nu. In een tijdsbestek van elf jaar heeft die vrouw zoveel aan haar gezicht laten verbouwen dat ze dus niet meer op zichzelf lijkt. Deze actrice is gewoon een geheel andere vrouw geworden. Oh, ze ziet er nog steeds uit als een mooie dertiger, dat wel hoor. Dat zij al lang die leeftijd niet meer heeft zal niemand een zorg zijn. Mij ook niet. Ik neem aan dat het goed is voor haar carrière en voor haar ego om er eeuwig jong uit te zien.

Ik weet niets over haar privé leven, ben ook geen fan van haar maar ik kan me voorstellen dat zij een partner heeft. Hoe zal die op deze verbouwing hebben gereageerd? Zou deze actrice eigenlijk ook haar lichaam hebben mee laten verbouwen? Een jonge kop met een uit gelubberd lijf zal ze wel niet hebben. Nou, dan zit die partner goed, want hij of zij heeft gewoon een gloednieuwe vrouw! Ik gok dat ze ook nog wel de nodige psychologische sessies heeft gehad om te sleutelen aan haar innerlijk, want naast een grote verbouwing is dat ook de gewoonste zaak onder de sterren.

Denk je eens in, ooit was je een gevierde actrice, verdiende geld als water en op een dag besluit je dat je jezelf moet laten verbouwen. Voor nieuwe rollen? Uit onvrede of omdat je te veel geld hebt. Hm, als ik zo veel geld had zou ik andere keuzes maken. En jij?

Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig:
Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel deze posts op

8 Reacties

  1. Blijft toch altijd een kwestie van hoe je met vergankelijkheid weet om te gaan. Hoeveel geld je ook hebt. En dat in alle gevallen de bijbehorende keuze een hoogst persoonlijke zaak is. En daarom valt aan die keuze geen oordeel over een ander te verbinden. Meer een kwestie van of het in jouw levensverhaal klopt. Voor mij is dat het enige wat telt.

    Reactie toevoegen


  2. Oh, als ik geld zou hebben zouden er echt wel een paar kleine dingetjes zijn die ik zou laten doen. Gewoon voor mezelf. Mijn man vindt mij mooi zoals ik ben maar zelf trekt mijn blik in de spiegel of op foto’s altijd direct naar een aantal zaken waar ik ontevreden over ben. En dat zijn heus geen grote verbouwingen maar toch….. :-)
    En ja, ik weet maar al te goed dat het niet om het uiterlijk draait en dat er zoveel andere dingen zijn die belangrijker zijn en toch zou ik het laten doen…………. als ik geld had.

    Reactie toevoegen


  3. Ik houd (zie) graag Vrouwen die leven ,echte pure Vrouwen met lach rimpels en kleine kraaienpootjes rond de ogen en mond .
    En als met ouder worden de borsten niet meer zo stram naar voren steken en het kontje een iets hangt ,dan zijn ze voor mij echt puur ,want zo regeert de natuur nu eenmaal.
    En ja ze blijven aantrekkelijk in mijn ogen!.
    Conclusie ben niet voor die bijgewerkte (opgespoten) strakke lichamen ,ik wil en heb ze graag puur natuurlijk.
    Je ziet ook veel die bij geplamuurde (geschminkte) gezichten met alle variatie´s van kleuren rond de ogen of knal rood geschminkte lippen bah !.
    En ik zeg dat nu niet omdat ik 68 ben ,vond dat altijd al zo ook toen ik nog jonger was. ;-)
    Haha geef mij dus maar een bv echte Hollandse vrouw van eier brood en kaas,ene die leeft !

    Reactie toevoegen


    • Oh, ik hou wel van een beetje rode lippenstift en leuk opgemaakte ogen, Tom en ik ben evengoed wel een Nederlandse vrouw hoor! :-)

      Reactie toevoegen


      • Ja ja haha U schrijft ook een beetje ,ik sprak of bedoelde meer geplamuurd ,en te is meestal averechts kwestie het effect ;-)

        Reactie toevoegen


  4. Sessies hebben niets geholpen hoor Mary anders had ze de grote verbouwing nooit gedaan. #kansloos : ))

    Reactie toevoegen


  5. Ben het met Tom eens…oud worden met kreukels lijk tegenwoordig wel een ziekte! Maar actrices worden toch afgerekend op hun uiterlijk, zeker als je acteerwerk niet bovengemiddeld is! En ik? Gewoon je spiegel niet te veel poetsen!

    Reactie toevoegen


  6. Ik heb gelukkig heel slechte ogen, Zo zonder bril in de spiegel kijken valt dan best wel mee. Ik kan me voorstellen dat een actrice zich een beetje laat opleuken maar er zijn er ook die veel te ver gaan. Moet je dan je hele lijf laten doen? Niet alleen je gezicht wordt oud.

    Reactie toevoegen


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>