Twitter

‘Wat moet ik met Twitter’ dacht ik altijd. Totdat ik toch maar eens begon. En al snel vond ik het super leuk. Zoveel contacten met zoveel verschillende mensen. En heerlijk veel informatie om op te snuiven. Zoveel sympathieke, aardige en grappige mensen. Maar ook strijders, bloggers, deskundigen, hulpvaardige – en speciale mensen. Ook mensen met wie er een speciale band ontstaat, mensen met wie ik samen ga werken en mensen die ik inmiddels In Real Life heb ontmoet!

Eigenlijk vind ik iedereen aardig. Nee, ik kan beter zeggen: ik vind de mensen die ik volg aardig! Wie je volgt heb je natuurlijk zelf in de hand.

Reageren op elkaar, iets delen, iets retweeten of vragen, alles kan. En het gaat razend snel. Het was voor mij even wennen om het binnen 140 tekens te doen moet ik zeggen. Had en heb er wat moeite mee om zo kort van stof te zijn.

Af en toe kan je hier ook een tweet van iemand lezen. Zo maar een tweet omdat die bijvoorbeeld leuk of mooi.

Inmiddels ben ik nu een aantal maanden een groot fan van Twitter. Door Twitter heb ik mijn passies herontdekt. Ben al snel met regelmaat een twittercolumn gaan schrijven. Niet altijd makkelijk, wel leuk om te doen. Voor het schrijven van een twittercolumn bestaan wat regels.

Meer informatie hierover én mijn eigen twittercolumns vind je onder het andere menuknopje.

Voor het maken van deze site, en voor advies rondom bloggen heb ik her en der wat mensen om raad gevraagd. Mijn eigen ICT man heeft de site gebouwd.