Zijn moeder is zijn alles

De zomer is voor hem dé tijd van het jaar. Daar waar het kan loopt hij ongegeneerd met ontbloot bovenlijf rond. Met hardlopen en trainen op de sportschool laat hij graag zien wat hij in huis heeft, waar hij zo hard aan werkt ook. Want zijn hele doen en laten is afgestemd op zijn training. Sporten is zijn lust en zijn leven. Van een dag niet sporten wordt hij chagrijnig.

Elke dag, weer of geen weer, is Sjors aan het trainen. Zowel thuis als op de sportschool. Ook fietst hij veel en sinds kort zwemt hij er ook bij. Dit doet hij allemaal naast zijn werk. Hij boft dat hij nog thuis woont bij zijn moeder. Zonder haar zou hij dit allemaal niet kunnen doen. Zijn moeder zorgt voor alles. Zijn moeder is zijn alles.

Hij staat voor dag en dauw op om aan zijn training te beginnen en als hij thuis komt heeft zijn moeder zijn verse uitgebalanceerde ontbijt al klaar staan. Zij zorgt voor zijn vitamineshakes, eiwitdrankjes, en al zijn verse gezonde maaltijden. Ze wast voor hem, plant zijn trainingen en maakt zijn kamer schoon. Ja, moeders zorgt goed voor hem. Dat hij af en toe een pilletje neemt om zijn spiermassa nog wat extra te stimuleren weet mama uiteraard niet.

Sjors is maar wat trots op zijn strak gespierde lijf. Hij doet en laat er alles voor. Nou ja, bijna alles, want een paar drankjes gaan er altijd wel in. Hij ligt ook regelmatig onder de zonnebank. Een bruin gespierd lijf oogt stukken beter dan een wit lijf, vindt hij. Ook is hij regelmatig bij de schoonheidsspecialist te vinden die zijn gezicht behandelt vanwege wat oneffenheden.

Aan sjans heeft Sjors geen gebrek. Waar hij ook komt, de vrouwen hebben hem direct in de peiling. Op het strand rondhangen is helemaal het summum voor hem. Daar komen de meiden zowat om zijn nek hangen, ze willen allemaal met hem op de foto. En dan straalt hij, dan voelt hij zich fantastisch.

Wat hij wel jammer vindt is dat de vrouwen nooit lang bij hem blijven. Het zijn enkel scharreltjes die na een nacht gelijk afhaken. En dat terwijl hij zo op zoek is naar een vaste relatie. Daar wordt hij wel een beetje moedeloos van.

Gisteren vroeg hij aan zijn laatste scharrel waarom ze niet verder met hem wilde. Van haar antwoord is hij nog steeds van slag. “Je bent een lekker ding Sjors, maar ik wordt gek van die waakhond van een moeder van je. Het lijkt wel alsof zij de baas is over jou, en daar heb ik helemaal geen zin in. Ik dacht wat te hebben met jou, maar als ik voor jou kies zit ik voor mijn leven vast aan die bazige moeder van jou. Daar pas ik voor.”

Auteur: Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig: Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel dit bericht

2 Reacties

  1. Bewaak m met je leven Mary voor je het weet ben je m kwijt hahaha. Proef ik hier n beetje jaloursie? Mijn beproeving komt ook nog Mary, kunje mij weer uitlachen ; )) #WarmHart yvirich.

    Laat een reactie achter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *