Waarom heeft zij zich zo laten gaan?

Ze voelt zijn hart als een gek kloppen terwijl ze met haar hoofd op zijn borst ligt. Zijn lange sierlijke vingers gaan gedachteloos door haar haar.

Wat een passie, wat een genot was dit. Haar lichaam gloeit nog helemaal.

Wat was dit heerlijk!

De seks was pure lust. Het moest er gewoon van komen.

Ze draaiden al een paar dagen om elkaar heen. De spanning was voelbaar, ze kon aan niets anders denken. Ze wilde hem. En hij wilde haar net zo graag.

Job blijft haar strelen en fluistert allerlei lieve woordjes in haar oor. Teder kust ze zijn bezwete borst. Voordat ze er erg in heeft is er opnieuw de opwinding.

Op het moment dat Job haar op haar buik draait, valt haar blik op de wekkerradio. Met een gevoel van spijt keert ze zich om en houdt zijn hand tegen.

“Stop, we kunnen echt niet verder gaan. Over een uur komt Bram met de kinderen weer thuis, dan moet ik klaar zijn. En jij, jij moet nog heel wat meters maken dus kleed je maar snel aan.”

Mokkend trekt Job razendsnel zijn kleding aan en verdwijnt naar beneden.

Gehaast haalt ze het beddengoed af en neemt een lange hete douche. Ze schrobt zichzelf van top tot teen. Er mag geen spoortje van hem achterblijven.

Geleidelijk aan komt ze terug in de realiteit. De tranen springen in haar ogen. Ze heeft spijt, zoveel spijt. Waarom is ze zo dom geweest?

Waarom heeft ze zich zo laten gaan? Waarom is ze met Job, de schilder die ze net een paar dagen over de vloer heeft, in bed gedoken? Dit is zo niks voor haar!

Straks komt Bram thuis, hoe kan ze hem dan nog onder ogen komen? Hoe moet ze zich gedragen? En stel, stel, dat hij wat aan haar ziet?

Of, zou Job iets laten merken? Het angstzweet breekt haar uit, ze weet zich geen raad. Hoe moet ze verder leven met deze misstap?

Foto komt uit de collectie van André Brockbernd.

Auteur: Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig: Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel dit bericht op

6 Reacties

 1. Leuk verhaal,het kan de beste gebeuren.Maar het is ook een begin zonder einde of komt er nog een vervolg.Moeten we dat aan de fantasie overlaten ?

  Reageer
  • Misschien komt er een vervolg.

   Reageer
   • Spannend!

    Reageer
    • Afwachten of ze nog verder gaat 😉

 2. Sommige mensen kunnen onverzadigbaar verliefd worden .
  Vaak hebben ze geen enkele moeite om jarenlang een dubbel leven te leiden.

  Reageer
 3. Hopelijk komt er geen vervolg. Ze kent die man nauwelijks en moet met beide benen op de grond blijven. Anders is haar gezin verloren. Jammer.

  Reageer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.