Van die kleine kostbare momenten

Van die kleine kostbare momenten
Soms stroomt mijn hart over van liefde
Als ik mijn mannen om mij heen heb.
Samen een film kijken,
Lachen en dollen onder het eten.
Fijne pittige discussies
die aanzetten tot nadenken.

Steeds vaker besef ik
Dat ik het meest tevreden ben
Met die kleine dingen
en mijn grote mannen.
Zo lang het met mijn mannen goed gaat
Ben ik een tevreden mens.

Voor mij is dit rijkdom,
Onbetaalbaar en kostbaar.
Uit deze staat van tevredenheid put ik
Mijn kracht en ideeën om
Te bloggen en te blijven genieten van het leven.

Auteur: Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig: Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel dit bericht

7 Reacties

 1. Cheers kanjer voor het delen van al je mooie en minder mooie momenten uit jouw leven. Maar ook van al die anderen die de moed hadden om dit met jou te delen. Dank voir je vertaling van al die momenten en verhalen.
  Heel herkenbaar voor ons en het laat ons zien waar wij staan en belangrijker nog Wat we kunnen doen.
  dank je Mary voor jouw mooie energie. Het is een vonk die vele hartjes weer doen lichten. Dank je Mary voor wie je bent en wat je uitstralen.
  Gewoon dank je Mary.
  #WarmHartXX Rich

  Laat een reactie achter
 2. Mooi geschreven Mary,dat is waar jij goed in bent en ik lees dat je een gelukkig mens bent. Je geeft ook positieve energie door, zo ervaar ik dat ook.Ik hoop nog lang jouw mooie verhalen te kunnen lezen. Het meeleven en schrijven over allerlei belangrijke dingen in het leven,daar ben jij goed in.In ieder geval hopen we op een mooi en goed 2016 !

  Laat een reactie achter
 3. Lieve Mary,

  Vaak ligt geluk dicht bij huis in je eigen gezin. Heel herkenbaar hoe je het beschrijft. Bedankt voor al je lieve blogs, interviews en het feit dat je er gewoon bent voor zovelen, warm en liefdevol.
  Ik wens je een goed jaar met je waardevolle schatten.

  Liefs Djoke

  Laat een reactie achter
 4. Lief, warm en eerlijk mens, wat heb je dat ontzettend mooi omschreven!
  Geluk is niet te koop. Blijf genieten van het leven en de kleine dingen die het doen.
  Ik wens je een heel mooi en gelukkig Nieuwjaar en blijf vooral jezelf zoals je bent.
  Liefs ♡

  Laat een reactie achter
 5. Je voelt de liefde voor je gezin in al je woorden ,wordt er ontroerd van. .
  Blijf zo van je gezin houden zoals je nu doet je zult al die liefde terug ontvangen.
  Wens jullie een heel fijn leven samen en een fantastisch 2016

  Laat een reactie achter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *