Oproep aan hobbyfotografen

Oproep aan hobbyfotografen

 

Dag hobbyfotograaf,

Ben jij een gepassioneerd fotograaf en maak jij haarscherpe foto’s? Wat zou jij ervan vinden als jouw foto (‘s) bij mijn goed gelezen blogs prijken?

Als dank voor het gebruik van jouw foto (‘s) krijg jij onder het betreffende blog een naamsvermelding. Maak jij foto’s die passen bij mijn stijl? Neem dan contact met mij op.

Er zijn een paar voorwaarden:

• De foto (‘s) moeten aangeleverd worden in het formaat 640×480.
• Ik wil geen duidelijk herkenbare mensen op de foto zien.
• Foto’s van dieren kan ik niet gebruiken.
• Voor blootfoto (‘s) ben je bij mij ook aan het verkeerde adres.
• Uiteraard ben ik vrij om een keuze te maken uit de aangeboden foto’s.

Pak jij de uitdaging aan? Ik hoor graag van je!

Auteur: Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig: Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel dit bericht op

3 Reacties

 1. Beste Mary,

  Wat leuk zo’n oproep.

  Graag wil ik je blog verrijken met mijn foto’s. Ik maak al wat jaartjes als amateurfotograaf foto’s. Zo nu en dan verkoop ik weleens een mooi foto. Mijn passie is vooral de straat, met en zonder mensen. Ik ben 59 jaar en woon in Zeist. Ik ben regelmatig in de weekenden in Utrecht te vinden om foto’s te maken. Heb je een facebookaccount kijk eens op mijn facebookpagina (is openbaar): https://www.facebook.com/AndreBrockbernd.

  Met belangstelling zie ik je reactie terug.

  Hartelijke groet
  André Brockbernd

  Reageer
  • Hallo Mary, nog nooit gedaan Ik wil je vragen of mijn stijl jou past. Dan wil ik wel een aantal foto’s voor je maken Zie mijn facebookpagina Bert Photos Groet. Albert

   Reageer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.