Interview radio Gelderland

Zo maar op een doordeweekse gewone huis- tuin- en keukendag word ik gebeld door Frank van Dijk van radio Gelderland of ik mee wil werken aan een interview. Een interview over mijn boek ‘Open boek- bijzondere verhalen van doodgewone mensen’. Daar zeg ik natuurlijk direct ‘ja’ tegen! Na een kort voorgesprek belde hij mij een klein uurtje later terug.

 

Auteur: Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig:
Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel dit bericht

13 Reacties

 1. Wat heb jij een mooie, lieve, zachte stem Mary, heel prettig om naar te luisteren.
  Ik vind het heel erg leuk dat je dit hebt gedeeld! Het is alsof ik jou nu nog beter leer kennen terwijl wij elkaar nog nooit hebben ontmoet. Ik was overdonderd door je naam. Ik heb je altijd Mary genoemd met een a zoals je het schrijft, nu moet ik even omschakelen omdat je jouw naam met een e uitspreekt (Mery). Als ik dit niet had beluisterd, had ik het niet geweten. Ik vind je radio-interview grandioos! Je komt zo zeker over, ook vond ik je stukje dat je voorlas heel subtiel en geraffineerd gekozen, echt geweldig om zo niets te onthullen maar wel dàt voorlas waardoor men meer wilde weten van het verhaal. Gewoon het boek kopen dus, haha super gedaan! Ik ben trots dat jij mijn twitter ‘zusje’ bent! Liefs X

  Laat een reactie achter
 2. Wauw ik vond je woorden en beeld al mooi maar je geluid is ook zeker een prachtige frequentie. Mooi kanjer #WarmHart

  Laat een reactie achter
 3. Wat een lieve zachte stem heb jij….Had niet anders gedacht hoor, proficiat,dit wil toch wel iets zeggen niet….Zo blij voor je..Knuf en bedankt voor je steun x

  Laat een reactie achter
  • Ja, Mary ik luister weer naar jouw stem en nu reageer ik hier dus op.Precies zo ik me voorstel klinkt hij ook.Lief en warm, als we al veel dingen delen met jou, is je stem op deze manier bijzonder aanwezig !

   Laat een reactie achter
 4. Ook ik heb geluisterd en vind dat je een prettige stem hebt!
  Leuk om dat er nu bij te hebben! Is net een beetje meer!
  Bedankt en sucses met de verkoop van je boek!
  Liefs Wilhelmina

  Laat een reactie achter
 5. Hallo Mary, wat een lieve stem heb je. Een stem die je wel móet vertrouwen. Een stem waarin je de betrokkenheid hoort.

  Laat een reactie achter
 6. Wat leuk om jou stem te horen, zoveel rust en warmte straal jij uit!

  Laat een reactie achter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *