Interview Berkelland Nieuws

Ik was bezig in de keuken, kipfilet snijden op geheel eigen wijze en een marinade maken voor de rotti (ja, ja, uit een pakje), toen mijn trotse moeder belde. ‘Je staat in de Berkelland Nieuws, het is een groot stuk geworden en je staat er ook nog mooi op!’ Op dat moment had ik de krant zelf nog niet. Wachten duurt dan best lang. Nu heb ik de krant wel en ook ik ben trots op het mooie interview.

Interview Berkelland Nieuws

Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig:
Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel deze posts op

8 Reacties

  1. Een mooi en goed stuk in de Berkelland Nieuws.
    Erg leuk.
    Mama leest elke week met veel plezier je blog.
    We zijn trots op jou.

    Mama en papa

    Reactie toevoegen


  2. Een lieve zachte gevoelvolle Vrouw ,echtgenote en super moeder ,die ook nog eens goed schrijft ,wat wil je nog meer ….. haar boek natuurlijk !

    Reactie toevoegen


  3. Geweldig wat leuk Mary zo’n journalistiek stuk in jullie dagblad.
    Jou blogs over het leven zijn voor mij altijd een weer een leuke beleving vaak herkenbaar en o zo leuk benoemd.

    Je ouders zie ik in mijn verbeelding van zo’n mooi mensen mens volop genieten.

    Schrijf volop en zonder schromen verder.

    Liefs Peter.

    Reactie toevoegen


  4. Hey zus,

    We zijn net 3 uur terug van onze vakantie en heb je boek binnen. Daar gaan we binnenkort eens even goed voor zitten. Je radio interview was top! Het Berkelland interview kan ik helaas niet goed in beeld krijgen om te kunnen lezen, misschien kun je ne de tekst even sturen.
    Maare, goed bezig!! Ga zo door.

    Groetjes,
    ‘Proud brother’ Peter.

    Reactie toevoegen


  5. Heb genoten van je reakties Mary, ur blessed #WarmHart : )

    Reactie toevoegen


  6. Proficiat met je artikel in de krant…je verdient het, niet alleen een fantastische schrijfsterben jij maar ook zo’n mooi mens en lieve vriendin…love you x

    Reactie toevoegen


  7. Je staat in de krant, wat geweldig leuk Mary! Ik wilde natuurlijk het artikel helemaal lezen en zat met mijn neus tegen het scherm. De vetgedrukte letters dat lukte nog wel maar verder kon ik het niet lezen. Uitvergroten ging ook niet. Maar wacht eens ik heb nog ergens een loep en als je me nu had zien zitten, haha, maar ik wilde geen letter missen. Wat doe jij het goed Mary, je boek, het radio-interview en nu in de krant. Zo begrijpelijk dat je trots bent! Ik heb genoten van de reacties van je ouders en je broer hierop. Ook zij zijn trots! En ik, je ‘twitterzusje’ ben ook enorm trots! Ik heb inmiddels je boek uitgelezen. Erg mooi, krachtig en bijzonder en wat zijn de ‘doodgewone’ mensen bijzondere mensen en sterk!
    Als laatste nóg een compliment, je staat er goed op, mooie foto van jou! Zoals ik je ‘ken’, gelakte nagels en dan natuurlijk die mooie Hortensia’s :) Super dat jij dit deelde X

    Reactie toevoegen


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *