Interview Achterhoek Nieuws

Het blijft bijzonder om mezelf terug te zien in een krant. Het interview vorige week met een journaliste van Achterhoek Nieuws over mijn boek, verliep heel goed. Zij had een behoorlijk aantal vragen en nu ik het artikel terug lees vind ik dat zij er een knap stukje over heeft geschreven. De foto vind ik ook erg geslaagd. Normaal sta ik zelf liever niet op de voorgrond en poseren voor een foto vind ik al helemaal niks. Dit keer ben ik ook daar tevreden over. Ook nieuwsgierig geworden?
Hier kan je het interview lezen:
Interview Achterhoek Nieuws

Auteur: Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig: Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel dit bericht

3 Reacties

 1. Heb Mary’s boek gelezen en wat er in het interview wordt gezegd is meer dan de waarheid, het is een boek met waar gebeurde verhalen, niets is in scene gezet…emotioneel en pakkend ieder
  gesprek dat Mary gehad heeft…Er is iemand met veel gevoel voor het menselijke in de mens nodig om deze verhalen zo mooi, waarheidsgetrouw te brengen…Wees maar zeker dat men het boek meer dan 1 keer leest als je het in je boekenkast hebt staan…Ga ik zeker weten doen…Proficiat met dit juweeltje Mary…..XXXX

  Laat een reactie achter
 2. Natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar je interview!
  Heel duidelijk allemaal en goed te lezen. Het is een mooi, uitvoerig artikel.
  Mooie foto Mary, wat zie je er goed uit! En je straalt.
  Je kijkt ook heel tevreden, zo fijn dat je dat ook bent en alles naar wens was.
  Heel bijzonder en super dat je dit met je lezers deelt.
  Ik ben trots op je! Liefs Hiltje xx

  Laat een reactie achter
 3. Wow Mary, ik had dit artikel nog nooit gezien.Je boek ken ik inmiddels, maar jij straalt echt op de foto en je bent nog knapper door je lach denk ik.Zoiets als “dat heb ik maar eens geflikt “.Leuk om dit artikel uit de krant nog te lezen.Ik weet niet meer wanneer ik jou ben gaan lezen, maar ik denk na mijn ziek zijn eind 2014.Dus dit had ik gemist.Mooie vrouw ben jij op deze foto, echt trots en dat mag je zijn !

  Laat een reactie achter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *