Ik zoek vechters

Ik zoek vechters

 

Hallo,

Ik ben op zoek naar mensen die, net als ik, niet kunnen en willen zwijgen.

Mensen die op eigen wijze ergens voor staan en daarvoor hun stem laten horen.

Mensen die op social media actief zijn, misschien een eigen site hebben, en wat willen betekenen voor een ander.

Mensen die strijden en op hun manier vechten voor dat wat zij belangrijk vinden.

Heb jij een doel voor ogen en een heldere boodschap?

Laat jij je niet snel uit het veld slaan?

Maak jij je sterk voor een goede zaak?

Ben jij zo iemand en wil je daarover vertellen?

Neem dan contact met mij op.

Ik ga graag met jou in gesprek en als het kan geef ik jou de kans om jouw boodschap te delen.

 

Foto komt uit de collectie van André Brockbernd, @dokandojo.

Auteur: Mary

Mijn bio op twitter is aardig volledig: Kritisch, Nieuwsgierig, Moeder, Behulpzaam, Humor, Gehuwd, Regelaar, Spontaan, Flapuit, Creatieve geest, Ideeënbrein, Blogger, #twittertaalgids en oh ja ook nog: a-technisch ben ik.

Deel dit bericht op

24 Reacties

 1. Hier ben ik met Nooit Meer Buiten Slapen. Je weet me te vinden. Groet Frank

  Reageer
 2. Goedemorgen Mary.
  Ik sta voor onze lotgenoten met ic/blaaspijnsyndroom.
  We ondervinden onbegrip van de zorgve

  Reageer
 3. Sorry ging iets fout deel 2
  Zorgverzekeraars omtrent het vergoeden van blaassspoelingen. Ik heb een petitie opgestart.
  Natuurlijk wil ik met je praten.Ik kan niet tegen dit onrecht…
  Groet Petra

  Reageer
 4. Ik sta voor verstoten ouders en grootouders die daardoor hun kleinkinderen niet meer kunnen zien.
  Ik wil er, misschien met nog meer (groot)ouders mijn verhaal onder de aandacht brengen.

  Reageer
  • Ik ben een vader die door jeugdzorg zeer zwaar wordt verstoten van dochtertje, door erg misselijke leugens van ex, en totaal eigenbelang jeugdzorg.

   Reageer
   • Ben, te triest om dit te lezen ja. En ik d8 al dat ik de enige nog was die dit zo meemaakte. maar misschien kunnen wij elkaar adviseren en wijzer maken dan dat grrr volk.

    Reageer
   • Jeugdzorg is echt vreselijk inderdaad. Ik ( als moeder ) kan er helaas over meepraten.

    Reageer
    • Ik ook jeugdzorg heeft dochter van mij afgepakt

  • gaarne….. want dat wat ik mee maak, gun je niemand! zelfs je grootste vijand niet!!

   Reageer
  • Wat goed van je
   Er is zoveel verdried op dit punt

   Reageer
 5. Ik heb 9 jaar anorexia gehad en eetkliniek en ziekenhuis in en uit trajecten gehad en afgewezen voor behandelingen. Tot ik de juiste vrouw tegen kwam en heb gevochten voor wat ik waard ben! Ik ben model, maar dan 1 die een gezond gewicht heeft en anderen meiden wilt inspireren. Your weight does’nt tell you who you are!

  Reageer
 6. Hallo, ik strijd samen met de thuiszorgmedewerksers uit de hele Achterhoek om de thuiszorg huishoudelijke verzorging niet alleen op de kaart te houden, maar ook om de ouderen en de chronisch zieken rust te geven, want afschaffing schept heel veel onrust bij mensen met de nodige (fysieke)problemen. Ook zoals er met de medewerkers wordt omgegaan als sluitpost van de begroting vind ik meer dan schandalig terwijl de top zich blijft verrijken. Dit maakt me zo boos, dat ik niet werkloos kan toekijken. Hier worden moedwillig mensen beschadigd.

  Reageer
 7. Ik ben ervaringsdeskundige over wat creativiteit kan betekenen binnen en buiten een opname, vertel ook over psychiatrie in het algemeen. Ik geef getuigenissen en ik woon in België, omgeving Brugge…

  Hilde

  Reageer
 8. Je kent mij volgens mij al een beetje. Erg actief op social media met mijn depressie / persoonlijkheidsstoornis, en daarnaast zet ik mij ook erg in voor bespreekbaar maken van homoseksualiteit, vooral onder jongeren en in de sport. Je mag contact met mij opnemen hoor 🙂

  Reageer
  • Wij kennen elkaar al en ik heb al eens een interview gegeven. Ik zet me met hart en ziel in voor het begeleiden, voorlichten en trainingen geven aan derden over zwangerschaps-postpartumdepressie, postpartumpsychose en vroeggeboorte. Dit doe ik deels betaald en deels als vrijwillegerswerk.
   Ik vind het zo goed van je Mary dat je alle onderwerpen aan de kaak durft te stellen, je helpt er veel mensen mee.

   Lieve groet Djoke

   Reageer
 9. Hier ben ik, een overlever van kindermishandeling en seksueel misbruik.
  Ik doorbreek door middel van mijn blog over mijn eigen therapie proces de taboe die op dit onderwerp rust en ik probeer lotgenoten te steunen in hun proces.
  En ondertussen vecht ik zelf ook nog voor een gelukkiger leven.
  Ik vecht dus om het taboe te doorbreken op deze onderwerpen.

  Reageer
  • Mooi !

   Reageer
 10. Ik ben ervaringsdeskundige als het op ouderverstoting (PAS) aankomt. Organiseer ondertussen bijeenkomsten en begeleid verstoten ouders rond deze zeer emotionele problematiek. Ondertussen ook PAS coach.

  Reageer
 11. ik zou graag mensen willen begeleiden die onder de zogenaamde armoedegrens leven omdat je ziet dat ze helemaal verkeerd met hun geld omgaan en als je uitgavepatroon niet veranderd kun je het gewoon schudden

  Reageer
  • Succes Hans, ik neem aan dat je de daarvoor benodigde opleiding gevolgd heb.

   Reageer
 12. Ik organiseer bijeenkomsten om het eenheidsbewustzijn in onszelf wakker te maken. Van macht en machteloosheid naar innerlijke kracht. Dan hoef je niet meer te vechten, maar gebruik je je innerlijke kracht om je welzijn te creëren. Is meteen voor de mensen om je heen ook wel zo prettig.

  Reageer
 13. Mijn naam is Barry en ik sta voor alle mensen die nu in Nederland onder slavernij leven, op dit moment ben ik bezig met een rechtszaak tegen de Gemeente Sittard-Geleen vanwege de frauduleuze manier waarop ze geprobeerd hebben in slavernij te brengen. Verplicht “”vrijwilligerswerk””, het bewust negeren van een WSW indicatie en mij zonder medische kennis 100% arbeidsgeschikt verklaren in dezelfde beschikking waarin staat dat ik een WSW indicatie heb. Dit was geen vergissing, het was een onzalige beslissing van criminelen die mij bedreigden met een sanctie als ik niet doe wat zij willen. Ik ben geen geval op zichzelf staand, Nederland is al heel lang geen democratie meer, sterker nog, zelfs nooit geweest. Ons “”nederlandse”” rechtssysteem is zo ingericht dat elk Universeel Recht van de Mens legaal gebroken kan worden. Ik kan hier meer over vertellen en staats “”geheimen”” openbaren waar je stijl van achterover slaat.

  Reageer
 14. Samen met 7 andere beheerders heb ik een FacebookGroup B12 tekort de vergeten ziekte. Met steun van de B12 Researchgroup doen we er alles aan deze mega grote slecht (h)erkende ziekte onder de aandacht te brengen en de patient aan de juiste behandeling hydrocoxobalamine injecties te helpen…dus weer een fijn leven te geven

  Reageer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.